Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Κυκλάδες & Σποράδες και προσφορές δεκάδες!

Αλόνvησος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αλόνvησος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στο πανέμορφο νησί των Σποράδων μια καταπληκτική προσφορά για όλο τον Αύγουστο. Κολυμπήστε στα καταπράσινα νερά και χαλαρώστε σε όμορφα και άνετα δωμάτια και σε τιμή εκπληκτική!
Μήλος: 113€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος: 113€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αδάμαντα. Κάντε τις διακοπές σας σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ξεκούραση και άνεση για όλη την οικογένεια σε ένα νησί που έχει να προσφέρει ότι θελήσετε. Καταπληκτική τιμή!

Νάξος : 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα

Νάξος : 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα. Σε μια παραλία με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά βρίσκονται τα δωμάτια που σας προσφέρουμε. Καταπληκτική τιμή για ξεκούραση και διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο!

Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι

Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι.Σας προσφέρουμε μια απολαυστική εβδομάδα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά σε τιμή απλά απίστευτη!Αποκτήστε την τώρα και κάντε τις ομορφότερες και οικονομικότερες διακοπές!

Σύρος: 109€ για 4 ημέρες για 2 άτομα στο Syros Inn

Σύρος: 109€ για 4 ημέρες για 2 άτομα στο Syros Inn . Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, πανέμορφα κτίρια , χρυσές αμμουδιές,πλακόστρωτα σοκάκια και καταπράσινα νερά, όλα αυτά θα σας εξασφαλίσουν ένα από τα ομορφότερα 4ήμερα της ζωής σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: