Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο οι καλύτερες προσφορές για τους πιο hot προορισμούς!

Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα
Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε super τιμή!
Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα με θέα στην καλντέρα

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με θέα στην καλντέρα και πλούσιο πρωινό. Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ρομαντικά σημεία της Σαντορίνης. Η θέα από το ξενοδοχείο θα σας μαγέψει! Ισχύει για όλο τον Αύγουστο.

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα. Μια καταπληκτική προσφορά για την πανέμορφη Πάρο σε καταπληκτική τιμή , περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια, απολαύστε την τοπική κουζίνα, διασκεδάστε μέχρι πρωίας και χαλαρώστε στις ομορφότερες παραλίες!

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον ονειρεμένο Ορνό στο Asteri Hotel

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel. Ιδανικό για χαλαρωτική απομόνωση, αλλά και για εύκολη πρόσβαση στα διάφορα events του νησιού, το ξενοδοχείο αυτό θα αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για απίθανες διακοπές στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: