Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ταξίδια για όλους στις καλύτερες τιμές μόνο από το Touristorama!

Κεφαλονιά: 293€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα
Κεφαλονιά: 293€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακές διακοπές με όλες τις ανέσεις , σε ένα πανέμορφο νησί για ξεκούραση, χαλάρωση , διασκέδαση για ολόκληρο τον Αύγουστο! Μια μοναδική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Εκδρομή:299€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Καλαμπάκα, Μετέωρα και Περτούλι

Εκδρομή:299€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Καλαμπάκα, Μετέωρα και Περτούλι. Μια μοναδική εκδρομή στο νομό Τρικάλων, σε τοπία απίστευτης ομορφιάς, διαμονή με πρωινό,μεταφορές από την Καλαμπάκα και περιήγηση 2 ημερών, ένα γεύμα στην ταβέρνα Νιάβη και βόλτα με άλογα!Αναχώρηση 10/08. Εκπληκτική τιμή προλάβετε!

Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι

Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι.Διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, αναψυκτικά, ποτά και καφέδες και μια μοναδική ημερήσια εκδρομή στο Μαρμάρι, όλα αυτά σε μια απίστευτη τιμή! Μπορείτε να αντισταθείτε?

Κρήτη - Χανιά: 570€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5*

Κρήτη - Χανιά: 570€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5*. Κάντε τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σας σε ένα νησί με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και ένα ξενοδοχείο που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία!

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα και tour στο Bodrum! Μία μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: