Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ταξίδια για όλους στις καλύτερες τιμές μόνο από το Touristorama!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα με θέα στην καλντέρα
Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με θέα στην καλντέρα και πλούσιο πρωινό. Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ρομαντικά σημεία της Σαντορίνης. Η θέα από το ξενοδοχείο θα σας μαγέψει! Ισχύει για όλο τον Αύγουστο.
Σίφνος:79€ για ένα 3ήμερο στην Πουλάτη

Σίφνος:79€ για ένα 3ήμερο στην Πουλάτη. Σε ένα πανέμορφο συγκρότημα, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση του νησιού. Κάντε τις ομορφότερες διακοπές με μια μοναδική προσφορά!

Πευκί Εύβοιας:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια

Πευκί Εύβοιας:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια. Δίπλα στην υπέροχη παραλία , με οδική εύκολη πρόσβαση , χωρίς κόστος εισιτηρίων , κάντε τις πιο ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές με το χαμηλότερο κόστος!

Αλόνvησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα

Αλόννησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα. Μια μοναδική προσφορά,ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει για ήσυχες,ξεκούρασες και διασκεδαστικές διακοπές. Καταπληκτική τιμή!

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Giannis Village. Αποδράστε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας σε ένα μοναδικό περιβάλλον χαλάρωσης & ευεξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: