Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το μαγικό Ναύπλιο σας περιμένει για ένα υπέροχο 3ήμερο!

Ναύπλιο: 157€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη  
Ναύπλιο: 157€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη.Απολαύστε την υπέροχη θέα κάτω από το Παλαμήδι, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και πιείτε τον καφέ σας απέναντι ατενίζοντας το Μπούρτζι!
Χρυσομηλιά Τρικάλων - Περτούλι: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Χρυσομηλιά Τρικάλων - Περτούλι:69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Στην πιο όμορφη περιοχή του Νομού Τρικάλων, 4 χλμ από το Περτούλι,12 χλμ από την Ελάτη και 30 χλμ από την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο στη φύση μέσα στα ελατοδάση,τα ποτάμια και τα καταπράσινα λιβάδια !

Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Ελατοχώρι, Πιερίας: 87€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα γεύμα

Ελατοχώρι, Πιερίας: 87€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα γεύμα σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό ξενοδοχείο!! Ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης στην σκιά του Ολύμπου ,σε ένα πανέμορφο τοπίο , δίπλα σχεδόν στην Θεσσαλονίκη και σε τιμή καταπληκτική!

Διακοφτό: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Διακοφτό: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή .Μια καταπληκτική προσφορά με διαμονή, πρωινό, βραδινό,early check in & late check out, σε μια τιμή απίστευτη και σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ελλάδας! Αποκτήστε την τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: