Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Βουνό ή θάλασσα οι οικονομικότερες προσφορές είναι εδώ!

Μεσσηνία: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον Άγιο Ανδρέα 
Μεσσηνία: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον Άγιο Ανδρέα. Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, δίπλα στην θάλασσα, υπέροχες διακοπές με όλες τις ανέσεις και εύκολη οδική πρόσβαση!
Άνδρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Φελλό

Άνδρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Φελλό. Γνωρίστε το πανέμορφο νησί, διασκεδάστε στο Μπατσί και κολυμπήστε στις πανέμορφες παραλίες του. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα!

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 57€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 57€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα προσφορά Σεπτεμβρίου. Απολαύστε 3 ημέρες και μαγευτείτε από το γεμάτο ομορφιές νησί του Αργοσαρωνικού!

Ελάτη Τρικάλων: 59€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ελάτη Τρικάλων: 59€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό στον παραδοσιακό ξενώνα Μπρίζη στο κέντρο της Ελάτης Τρικάλων. Ιδανική επιλογή για σύντομες απόδρασεις η οποία ενδείκνυται ακόμη και το καλοκαίρι, γιατί προσθέτει τα πιο φωτεινά της χρώματα και η δροσιά της αποτελεί το πιο δροσερό καταφύγιο!

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικός προορισμός για χειμώνα και καλοκαίρι, μαγεύει με την φυσική ομορφιά του και τις δεκάδες επιλογές για διασκέδαση. Καταπληκτική προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: