Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η καλύτερη εποχή για ταξίδια - αποδράσεις είναι τώρα!

Μεσσηνία: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον Άγιο Ανδρέα 
Μεσσηνία: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον Άγιο Ανδρέα. Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, δίπλα στην θάλασσα, υπέροχες διακοπές με όλες τις ανέσεις και εύκολη οδική πρόσβαση!
Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη. Ένα απολαυστικό ταξιδάκι στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Κολυμπήστε σε ξακουστές παραλίες, χαλαρώστε στην πλατεία του Δημαρχείου και περπατήστε στην Άνω Σύρο! Καταπληκτική τιμή για όλο τον Σεπτέμβριο!

Αλόνvησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα

Αλόννησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα. Μια μοναδική προσφορά,ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει για ήσυχες,ξεκούρασες και διασκεδαστικές διακοπές. Καταπληκτική τιμή!

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο της Ελλάδας, μια καταπληκτική προσφορά σε ακόμα πιο καταπληκτική τιμή για ένα υπέροχο ταξιδάκι - απόδραση. Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε!

Ζαγοροχώρια: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφο ξενοδοχείο 4*

Ζαγοροχώρια: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο ξενοδοχείο . Μοναδικό φυσικό τοπίο, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, δεκάδες επιλογές για διασκέδαση και εξερεύνηση, χαλάρωση και ξεκούραση, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: