Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδράστε μαζί μας στους ομορφότερους φθινοπωρινούς προορισμούς!

Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό 
Ελάτη Τρικάλων: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!
Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1. Πάρτε μία ανάσα δροσιάς, ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Μαρίνας και γευτείτε τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του νησιού μόνο με 63€!!!

Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis

Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis. Το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο περιμένει να σας υποδεχτεί με ένα ποτό και παραδοσιακά γλυκά! Αφεθείτε στην φιλοξενία τους για ένα καταπληκτικό ταξίδι σε μοναδική τιμή!

Λουτρά Υπάτης:125€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα δίπλα στην ιαματική πηγή

Λουτρά Υπάτης:125€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα δίπλα στην ιαματική πηγή. Στην μοναδική οξυανθρακούχο πηγή της Ελλάδας , κάντε τα ιαματικά λουτρά σας, αναζωογονηθείτε και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες τους.Μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Ζαγοροχώρια: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφο ξενοδοχείο 4*

Ζαγοροχώρια: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο ξενοδοχείο . Μοναδικό φυσικό τοπίο, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, δεκάδες επιλογές για διασκέδαση και εξερεύνηση, χαλάρωση και ξεκούραση, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: