Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα ταξιδάκι είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι!

Αλόνvησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό  
Αλόννησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα ,προσφορά Σεπτεμβρίου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 198€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 198€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Το απόλυτο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης, απολαύστε την πολυτέλεια που σας αξίζει στο Chateau Rond Suites 5*! Ανανεωθείτε στις εγκαταστάσεις spa με υδρομασάζ και χαμάμ με μια προσφορά καταπληκτική!

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 57€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 57€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα προσφορά Σεπτεμβρίου. Απολαύστε 3 ημέρες και μαγευτείτε από το γεμάτο ομορφιές νησί του Αργοσαρωνικού!

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο

Μετέωρα: 58€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα στο γραφικότερο τοπίο της Ελλάδας, μια καταπληκτική προσφορά σε ακόμα πιο καταπληκτική τιμή για ένα υπέροχο ταξιδάκι - απόδραση. Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε!

Σύρος: Αμφιτρύων 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Σύρος: Αμφιτρύων 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Ζήστε μία μοναδική απόδραση δίπλα στην παραλία της Βάρης στο συγκρότημα Αμφιτρύων και περιηγηθείτε εύκολα σε όλο το νησί μόνο με 58€

Δεν υπάρχουν σχόλια: