Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Μύκονο είναι ακόμα καλοκαίρι... επωφεληθείτε!!!

Μύκονος: 138€ για ένα 3ήμερο στο πολυτελές συγκρότημα ΕΛΙΑ.  
Μύκονος: 138€ για ένα 3ήμερο στο πολυτελές συγκρότημα ΕΛΙΑ. Σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, σας προσφέρουμε ένα τριήμερο μέσα στην πολυτέλεια, την χαλάρωση και την διασκέδαση και σας υποδεχόμαστε με κρασί και φρούτα!
Μύκονος: 25€ για ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα

Μύκονος: 25€ για ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα.Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 εστιατόρια, το Alegro ή το Familia στη Χώρα και γευτείτε εξαιρετικό φαγητό, παραδοσιακές συνταγές από τα καλύτερα υλικά , σε πολύ όμορφους χώρους και με φροντίδα οικογενειακή. Μια μοναδική προσφορά σε τιμή απίστευτη!

Μύκονος: 180€ για ένα 3ήμερο με διαμονή και φαγητό για 2 άτομα

Μύκονος: 180€ για ένα 3ήμερο με διαμονή και φαγητό για 2 άτομα,προσφορά Σεπτεμβρίου. Απολαύστε την Μύκονο όσο ποτέ άλλωτε, οι καλύτερες διακοπές στο τέλος του καλοκαιριού, με ηρεμία και πολυτέλεια και μια τιμή μοναδική για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο!

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments. Η Μύκονος διατηρεί ακέραιη την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου, είναι ένας άψογος οικοδεσπότης για τον επισκέπτη της, προσφέρει διακοπές χωρίς όρια και σας περιμένει, να εξερευνήσετε κάθε της γωνιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: