Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπές μες το Σεπτέμβρη;...

Σέριφος: 99€ για ένα 4ήμερο για 2 - 3 άτομα στο Λιβάδι
Σέριφος: 99€ για ένα 4ήμερο για 2 - 3 άτομα στο Λιβάδι. Στο κέντρο του νησιού , δίπλα σε πανέμορφες παραλίες βρίσκονται τα δωμάτια που σας προτείνουμε, ιδανικά για ήρεμες, διασκεδαστικές και ξεκούραστες διακοπές!
Μήλος: 79€ για τριήμερο για 2 άτομα σε deluxe δωμάτιο στον Αδάμαντα

Μήλος: 79€ για τριήμερο για 2 άτομα σε deluxe δωμάτιο στον Αδάμαντα.Μια καταπληκτική προσφορά για να εξερευνήσετε το υπέροχο νησί ξεκινώντας από το κέντρο του. Πανέμορφα δωμάτια με πρωινό σας περιμένουν για μοναδικές διακοπές!

Αλόνvησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα

Αλόννησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στη Στενή Βάλα. Μια μοναδική προσφορά,ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει για ήσυχες,ξεκούρασες και διασκεδαστικές διακοπές. Καταπληκτική τιμή!

Νάξος : 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα

Νάξος : 52€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα. Σε μια παραλία με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά βρίσκονται τα δωμάτια που σας προσφέρουμε. Καταπληκτική τιμή για ξεκούραση και διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο!

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 84€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 84€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή studio, προσφορά Σεπτεμβρίου. Οδικώς χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα εισιτηρίων, σε μια πανέμορφη τοποθεσία,δίπλα στον Βόλο ,μια καταπληκτική προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: