Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΚΔ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΒΑΖΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ "ΑΠΟΥΣΙΑ"!

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φέτος -20%
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ απαντούν στην κρίση μειώνοντας αισθητά τις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων.

Η σχολική σεζόν ξεκινά μέσα στις γνωστές για όλους δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς για ποιοτικά βιβλία σε προσιτές τιμές, βάζουν φέτος στην ακρίβεια «απουσία» και -20% στις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των βιβλιοπωλών με εκπαιδευτικά βιβλία –για όλα τα γνωστικά αντικείμενα– σύγχρονα, καλαίσθητα, λειτουργικά, προσιτά και πλήρως εναρμονισμένα με την ύλη και τη φιλοσοφία των σχολικών βιβλίων, τώρα και πιο φθηνά.
Από την προσφορά που ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου 2012 εξαιρούνται τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που έχουν εκδοθεί από Αύγουστο 2010 και εξής (Νόμος για την Ενιαία Τιμή του Βιβλίου). Ζητήστε στα βιβλιοπωλεία τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με το ειδικό αυτοκόλλητο -20%.
Τα εκπαιδευτικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παίρνουν «άριστα» στην ποιότητα και στις χαμηλές τιμές!
Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργία!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Πάρτε μέρος και κερδίστε σχολικά βοηθήματα αξίας 30 €!

Τώρα που τα σχολεία ανοίγουν, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και κερδίστε εκπαιδευτικά βοηθήματα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνολικής ονομαστικής αξίας 30 €.
Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού (πατήστε ΕΔΩ) έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Βιαστείτε! Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 30 τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση και θα κερδίσουν εκπαιδευτικά βοηθήματα της επιλογής τους.
Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στον δικτυακό μας τόπο την 1η Οκτωβρίου 2012.
Αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε ΕΔΩ (για να δείτε τους όρους και για να συμπληρώσετε τη φόρμα πρέπει να έχετε κάνει ΕΙΣΟΔΟ στο site μας www.metaixmio.gr).
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον νέο μας εκπαιδευτικό κατάλογο που περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά μας βοηθήματα. Με τη σήμανση ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ θα βρείτε εύκολα τα βοηθήματα που έχουν -20%. Στον κατάλογο θα βρείτε επίσης τα νέα εκπαιδευτικά βιβλία της Disney, καθώς και άλλα βιβλία για την Προσχολική και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Όλα τα βιβλία μας θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού μας τόπου στο Internet (www.metaixmio.gr) ή τηλεφωνικώς (210 3647433, εσωτ. 115) ή με fax (211 3003562). Τα βιβλία θα σας σταλούν με αντικαταβολή. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής καταβάλλονται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 15,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: