Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη της Τήνου σε τιμή... θαύμα!

Τήνος: 142€ για προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη για 2 άτομα  
Τήνος: 142€ για προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη για 2 άτομα. Ένα πλήρες πακέτο για ένα 2ήμερο στην Τήνο για 2 άτομα! Περιλαμβάνει, μια διανυκτέρευση, πρωινό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνο - Ραφήνα και μεταφορές από και προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο! Καλά διαβάσατε, αυτή η προσφορά δεν ξανάγινε!!!
Διακοφτό: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Διακοφτό: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή .Μια καταπληκτική προσφορά με διαμονή, πρωινό, βραδινό,early check in & late check out, σε μια τιμή απίστευτη και σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ελλάδας! Αποκτήστε την τώρα!

Μύκονος: 25€ για ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα

Μύκονος: 25€ για ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα.Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 εστιατόρια, το Alegro ή το Familia στη Χώρα και γευτείτε εξαιρετικό φαγητό, παραδοσιακές συνταγές από τα καλύτερα υλικά , σε πολύ όμορφους χώρους και με φροντίδα οικογενειακή. Μια μοναδική προσφορά σε τιμή απίστευτη!

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, με jacuzzi στο δωμάτιο σας και πανοραμική θέα ενός τοπίου απαράμιλλης ομορφιάς!Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! ( Από Κυριακή - Πέμπτη βράδυ )

Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis

Γαλαξίδι: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Boutique Hotel Epavlis. Το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο περιμένει να σας υποδεχτεί με ένα ποτό και παραδοσιακά γλυκά! Αφεθείτε στην φιλοξενία τους για ένα καταπληκτικό ταξίδι σε μοναδική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: