Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ήλιος και θάλασσα όσο ακόμα είναι καιρός... προλάβετε!

Άνδρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Φελλό  
Άνδρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Φελλό. Γνωρίστε το πανέμορφο νησί, διασκεδάστε στο Μπατσί και κολυμπήστε στις πανέμορφες παραλίες του. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα!
Νάξος, Πλάκα στο Kalamuria Studios 39€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Νάξος, Πλάκα: 39€ για 4ήμερο για 2 άτομα, προσφορά Σεπτεμβρίου. Mε διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένο studio και welcome drink . Γνωρίστε τη Νάξο, ταξιδεύοντας στην ενδοχώρα της, περπατώντας στα ορεινά χωριά της, ακούγοντας βιολί και λαούτο και μεθύστε με την ενέργεια του νησιού!

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Αζόλιμνο

Σύρος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Αζόλιμνο. Με μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο, άνετα και όμορφα δωμάτια σας περιμένουν για ξεχωριστές και ξεκούραστες διακοπές. Μια μοναδική τιμή για ένα αξέχαστο 3ήμερο!

Σέριφος: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Λιβάδι

Σέριφος: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Λιβάδι.Μια καταπληκτική προσφορά σε απίστευτη τιμή για περιορισμένο αριθμό κουπονιών! Άνετα όμορφα δωμάτια ,με πρωινό , σε ένα πανέμορφο νησί σας περιμένουν για ένα υπέροχο 3ήμερο!

Αλόνvησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Αλόννησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα ,προσφορά Σεπτεμβρίου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: