Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Προσφορές ταξιδίων από 26€...

Βυτίνα: 26€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα 
Βυτίνα: 26€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα , αποδράστε με μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Ένας προορισμός απίστευτης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει!
Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση

Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση. Ξεκούραση και ηρεμία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε όμορφα και καθαρά δωμάτια , μια προσφορά για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Βυτίνα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Απολαύστε μια υπέροχη εκδρομούλα σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς και με μια τιμή μοναδική!

Τήνος:42€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Τήνος:42€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια μοναδική προσφορά για προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη. Διανυκτέρευση, πρωινό και ένα γεύμα σε τιμή απίστευτη!

Κατάκολο:49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ

Κατάκολο:49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στον ομφαλό της Ηλιακής Γης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την ιστορία , ηρεμία και ξεκούραση σε όμορφα, καλαίσθητα δωμάτια και δεκάδες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή!

Καλαμπάκα: 49€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών

Καλαμπάκα: 49€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών. Οι εκδρομές και οι απολαύσεις δεν έχουν ηλικία, μια προσφορά για ξεχωριστούς... νέους σε καταπληκτική τιμή! Αξιοθέατα, όμορφα δωμάτια και πρωινό για μια ξεχωριστή εκδρομή!

Καλαμπάκα: 38€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στην σκιά των Μετεώρων

Καλαμπάκα: 38€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στην σκιά των Μετεώρων . Μια προσφορά - δώρο! Εξαιρετικός προορισμός, όμορφα δωμάτια, σε μια μοναδική τοποθεσία και σε τιμή απίστευτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: