Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

28η Οκτωβρίου: Μόνο 99€ για 3ήμερο σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο!

Λίμνη Πλαστήρα - Μουζάκι: 99€ το άτομο για το 3ήμερο 28ης Οκτωβρίου στο Mouzaki Palace & Spa Hotel 
Λίμνη Πλαστήρα - Μουζάκι: 99€ το άτομο για 3ήμερο στο Mouzaki Palace & Spa Hotel. Διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, πρωινό σε μπουφέ, χρήση εσωτερικής πισίνας και σάουνας και ΔΩΡΟ ένα δείπνο με κρασί και ζωντανή μουσική!!!
Βυτίνα: 119€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 119€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Καλάβρυτα:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι.Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: