Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Φύγαμε για Ελάτη Τρικάλων... μόνο από 39€

Ελάτη Τρικάλων: 39€ ένα 2ήμερο για δύο άτομα με πρωινό 
Ελάτη Τρικάλων: 39€ ένα 2ήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!
Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Μια μοναδική προσφορά σε έναν μοναδικό προορισμό. Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε όπως ποτέ σε πολυτελή δωμάτιο με μοναδική θέα!

Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Λίμνη Πλαστήρα - Καλύβια Πεζούλας:119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Καλύβια Πεζούλας:119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!Αποκτήστε την τώρα!

Λίμνη Πλαστήρα - Καλύβια Πεζούλας:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Καλύβια Πεζούλας:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!Αποκτήστε την τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: