Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αποδράσεις σε Μεσσηνία, Καλάβρυτα, Ερατεινη, Πήλιο με λιγότερα από 60€

Εξωχώρι Μεσσηνίας: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο με πρωινό  
Εξωχώρι Μεσσηνίας: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο με πρωινό. Ένα μοναδικό 3ήμερο το οποίο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σας εντυπωσιάσει από την γρήγορη εναλλαγή των τοπίων της περιοχής!
Καλάβρυτα:42€ για ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:42€ για ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )

Ερατεινή: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο

Ερατεινή, Φωκίδα: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Απολάυστε μία απογευματινή βόλτα στο γραφικό Γαλαξίδι, πιείτε τον καφέ σας με θέα το λιμάνι της Ναυπάκτου και απολαύστε το γεύμα σας στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής.

Πήλιο - Πορταριά: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Πήλιο - Πορταριά: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του φθινοπώρου! Χαρείτε μια υπέροχη εκδρομή και αφήστε τα όλα πίσω σας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )

Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:40€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:40€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια μοναδική προσφορά σε έναν μοναδικό προορισμό. Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε όπως ποτέ σε πολυτελή δωμάτιο με μοναδική θέα!

Ελάτη Τρικάλων: 39€ ένα 2ήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ελάτη Τρικάλων: 39€ ένα 2ήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: