Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Βυτίνα: κοντά, οικονομικά και μέσα στο πράσινο!

Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα 
Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Υπέροχη , γραφική , κατάφυτη, απολαύστε το φθινοπωρινό τοπίο με τα έλατα και τις καστανιές, χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
Βυτίνα: 89€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 89€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 89€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 89€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Μια μοναδική εκδρομή, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα όλη η ομορφιά της φύσης σας περιμένει , απολαύστε την με την καλύτερη δυνατή τιμή! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα.Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 45€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 45€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι.Απολαύστε μια υπέροχη εκδρομούλα σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς , μέσα στα έλατα και τις καστανιές και με μια τιμή μοναδική! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: