Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέο Κόμμα σχεδιάζει ο Σαμαράς

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν* την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου:
Νέο Κόμμα σχεδιάζει ο Σαμαράς

* ΔΩΡΕΑΝ με τα «Επίκαιρα» το βιβλίο του Aλμπερτ Αϊνστάιν «Πώς βλέπω τον Κόσμο», το μανιφέστο ζωής της απόλυτης διάνοιας του 20ού αιώνα..
Μετά τη διάλυση του πολιτικού σκηνικού από την τρόικα και την ανησυχία ότι μόλις ψηφιστούν και τα νέα μέτρα η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την κατάρρευση, ο Αντώνης Σαμαράς εξετάζει σενάρια μετεξέλιξης της σε νέο πολιτικό σχηματισμό.
• Κίνηση απελπισίας ή φυγή προς τα εμπρός;
• Σε ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση
• Στόχος ένας νέος «αστικός πόλος» για να προλάβουν τον ΣΥΡΙΖΑ
• Προσπαθούν να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Αποκάλυψη: Διωγμοί-σοκ από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
• «Στη Θράκη κουμάντο κάνει ο Τούρκος πρόξενος»!!!
• Τα «Επίκαιρα» φέρνουν στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τις απειλές και τους εκβιασμούς από το τουρκικό προξενείο προς έναν Πομάκο ιμάμη που αρνήθηκε να «προσκυνήσει» τον ψευδομουφτή.
- Επίσης μια μεγάλη έρευνα για την ασυδοσία των Τούρκων στη Θράκη, που θα συζητηθεί: Η άτυπη συγκυριαρχία, η δράση των παρακρατικών, οι θρησκευτικές αδελφότητες και η αφασία του ελληνικού κράτους.
- Αποκλειστικό: Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τις διαδηλώσεις.
• Βαριές ποινές για μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.
• Νέα ειδικά σπρέι από την αστυνομία. Μεταφορά «τεχνογνωσίας» από την Ευρώπη.
- Ιστορίες «καραμπινάτης» φοροδιαφυγής: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικοί, ακόμη και πρώην υπουργοί, γνωστές οικογένειες σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ. Επιβλήθηκαν πρόστιμα τα οποία ποτέ δεν εισπράχθηκαν. Οι φοροφυγάδες απειλούσαν τους ελεγκτές ότι θα… θα διαμαρτυρηθούν στο φίλο τους υπουργό!.

- Το μνημόνιο «καταρρίπτει» την Πολεμική Αεροπορία: Οι περικοπές που έχει επιβάλει η τρόικα στην άμυνα ακυρώνουν την αιχμή του δόρατος του ελληνικού αποτρεπτικού δόγματος που είναι η πολεμική αεροπορία. Στοιχεία για τη μείωση του αριθμού των μαχητικών αεροσκαφών, στην οποία εξωθούν οι δανειστές. Aμεσος κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας.
- Προς την Ευρώπη των… διαλυμένων Εθνών! Η οικονομική κρίση και η λιτότητα πολλαπλασιάζει τα αποσχιστικά κινήματα στην Ευρώπη. Ευρωπαϊκά κράτη στα πρόθυρα διαμελισμού.
- Λαθρομετανάστευση: Η Ευρώπη πετάει τη βόμβα στην Ελλάδα… Την ίδια στιγμή οι Βορειοευρωπαίοι αποκλείουν κάθε συζήτηση για αναθεώρηση του Δουβλίνο ΙΙ.
- «Υπόγεια κινήματα» στην καρδιά της Ευρώπης: Οι νέοι πολιτικοί φορείς και οι τρόποι εκδήλωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας.
- Συνεντεύξεις:

• Σάββας Ρομπόλης, Καθηγητής οικονομικών κοινωνικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο: Θέμα χρόνου η κατάρρευση των συντάξεων.
• Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας: Η επιμήκυνση θα είναι αργός θάνατος.
- Και πολλά ακόμα ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ πουν κυκλοφορούν.
- ΔΩΡΕΑΝ με τα «Επίκαιρα» το βιβλίο του Αλμπερτ Αϊνστάιν «Πώς βλέπω τον Κόσμο», το μανιφέστο ζωής της απόλυτης διάνοιας του 20ού αιώνα.
Οι απόψεις του κορυφαίου επιστήμονα για τον κόσμο και την ανθρωπότητα.
Το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος ο Αλμπερτ Αινσταϊν, η πιο εμβληματική ιδιο­φυΐα του 20ού αιώνα: «Τα σπουδαία πνεύματα πάντοτε αντιμετώπιζαν τη βίαιη εναντίωση των μετριοτήτων». Με αυτές κλήθηκε να συγκρουστεί καθ όλη τη διάρκεια της ζωής του (1879-1955) ο Γερμανοεβραίος φυσικός, από την εποχή που σε ηλικία δεκαέξι ετών απέτυχε να εισαχθεί στην Πολυτεχνική Σχολή της Ζυρίχης μέχρι τη σύγκρουσή του με τους συναδέλφους του, όταν ανακοίνωσε τη Θεωρία της Σχετικότητας, η οποία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το γαλαξία μας, ή με το ναζιστικό καθεστώς στην πατρίδα του, στην οποία αρνήθηκε να επιστρέψει μετά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: