Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Βυτίνα: βρήκαμε για σας τα καλύτερα..

Εκδρομούλα στη Βυτίνα με ελάχιστα χρήματα! 
Στη σκιά του Μαίναλου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, βρίσκεται η νέα τάση του φετινού χειμώνα στα τουριστικά δρώμενα, και δικαίως… Η ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Αρκαδίας, αλλά και συγκεκριμένα η Βυτίνα είχε παρουσιάσει μεγάλη αύξηση επισκεπτών.
Βυτίνα: 15% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Grand Cafe

Βυτίνα: 15% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Grand Cafe . Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας με έκπτωση σε όποιον λογαριασμό κάνετε, όσες φορές και να πάτε! Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους!

Βυτίνα: 89€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 89€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Μια μοναδική εκδρομή, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα όλη η ομορφιά της φύσης σας περιμένει , απολαύστε την με την καλύτερη δυνατή τιμή! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα.Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 45€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 45€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι.Απολαύστε μια υπέροχη εκδρομούλα σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς , μέσα στα έλατα και τις καστανιές και με μια τιμή μοναδική! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Υπέροχη , γραφική , κατάφυτη, απολαύστε το φθινοπωρινό τοπίο με τα έλατα και τις καστανιές, χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Βυτίνα : 22€ πλήρες γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Οινοθεραπευτήριο

Βυτίνα: 22€ πλήρες γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Οινοθεραπευτήριο. Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!

Βυτίνα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι

Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Απολαύστε μια υπέροχη εκδρομούλα σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς και με μια τιμή μοναδική!

Βυτίνα: 26€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 26€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα , αποδράστε με μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Ένας προορισμός απίστευτης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει!

Βυτίνα: 54€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα

Βυτίνα: 54€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: