Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Εκδόσεις και συλλεκτικά αντικείμενα στο Βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Στο βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που λειτουργεί στην είσοδο της Αποθήκης Γ΄(10:00 - 00:00) διατίθενται οι εκδόσεις της φετινής διοργάνωσης (Επίσημος κατάλογος, Πρόγραμμα προβολών - Οι Ταινίες από το Α ως το Ω, Θόδωρος Αγγελόπουλος,
Άκι Καουρισμάκι, Κριστιάν Μουντζίου) καθώς και η τσάντα του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Tshirt (σε λευκό και μαύρο) και η αφίσα.
Και φυσικά το σύνολο των εκδόσεων του Φεστιβάλ (μονογραφίες, εθνικές κινηματογραφίες, κριτικά κείμενα, αφιερώματα σε ηθοποιούς, λευκώματα εκθέσεων φωτογραφίας-ζωγραφικής κ.ά.), όπως επίσης και συλλεκτικές μπλούζες και τσάντες παλαιότερων διοργανώσεων.
Στο βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ, μπορείτε επίσης να βρείτε τα συλλεκτικά αντικείμενα του Μουσείου Κινηματογράφου, T-Shirts με καρικατούρες γνωστών ελλήνων ηθοποιών, ξυλομπογιές, μολύβια, κούπες
*****
Εκπτώσεις και προσφορές για τους θεατές του Φεστιβάλ...περισσότερα

Η συνέντευξη τύπου του Αντρέας Ντρέζεν
..περισσότερα

Μη χάσετε σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
To Πάρτι λήξης Fischer

στις 23.00 στην Αποθήκη Γ΄. Είσοδος μόνο με πρόσκληση.
*****
Περιφερειακές Εκδηλώσεις

Το 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει και φέτος στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες.
Από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το Φεστιβάλ θα βρεθεί μεταξύ άλλων σε Αλεξανδρούπολη, Αμοργό, Άνδρο, Βελβεντό, Βέροια, Βόλο, Ιτέα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κω, Λαμία, Λειβαδιά, Νάξο, Νέα Μάκρη, Ξάνθη, Πάτρα, Πεύκη, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Σαμοθράκη, Σάμος, Σαντορίνη, Σέρρες, Φλώρινα, Χανιά, Νεάπολη Λασιθίου, Χίος. Οι προαναφερθείσες πόλεις θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 53ου ΦΚΘ.
Οι προβολές των Περιφερειακών Εκδηλώσεων πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κινηματογραφικών λεσχών και πολιτιστικών οργανισμών των πόλεων.
Στο κινηματογραφικό ταξίδι του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχουν προστεθεί νέοι σταθμοί, στην προσπάθεια του Φεστιβάλ να αγκαλιάσει προορισμούς όπου οι εικόνες και τα μηνύματα φτάνουν πιο δύσκολα, όπως Καταστήματα Κράτησης και Ιδρύματα Αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: