Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Σας ταξιδεύουμε στα καλύτερα...

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :40€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :40€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένα καταφύγιο , μια ευκαιρία χαλάρωσης και ξεκούρασης στη φύση, καλαίσθητα δωμάτια,σπιτική φιλοξενία και τιμή εκπληκτική! Χαρίστε το στον εαυτό σας!
Ελάτη Τρικάλων: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι

Ελάτη Τρικάλων: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι. Η ιδανική προσφορά για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και το άγχος, σε ένα υπέροχο τοπίο , σε πανέμορφα δωμάτια και με πολύ καλή τιμή!

Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε όμορφα δίκλινα δωμάτια

Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε όμορφα δίκλινα δωμάτια. Στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Εξερευνήστε το Πήλιο με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε!

Παλαιός Παντελεήμονας, Πιερία: 109€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Παλαιός Παντελεήμονας, Πιερία: 109€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι. Ανανεωθείτε με μια υπέροχη εκδρομή σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της βορείου Ελλάδας! Σε μοναδική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Ελάτη Τρικάλων: 103€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο

Ελάτη Τρικάλων: 103€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Σας προσφέρουμε μια εκδρομή σε καταπληκτική τιμή, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση!

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 94€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 94€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε οικογενειακά στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: