Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ταξιδέψτε στο όνειρο...

Πρέσπες και Άγιος Αχίλλειος 
Μέσα από τα βίντεο που ετοιμάζει το Touristorama έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να σας δείξουμε άγνωστες ή γνωστές γωνιές της Ελλάδας και τις ομορφιές της. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά στις λίμνες Πρέσπες της Φλώρινας και το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου. Θα δείτε πλάνα της μικρής και μεγάλης Πρέσπας, αλλά και την πεζογέφυρα που κατασκευάστηκε για να διευκολύνει την πρόσβαση στο νησί του Αγίου Αχιλλείου. Η επίσκεψη στο μεγαλύτεÏ �ο δρυμό της χώρας μας, εκεί όπου βρίσκουν καταφύγιο θαυμάσια πουλιά και ζώα, δεν μπορεί παρά να είναι μαγική!
Ελατοχώρι Πιερίας: 117€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό

Ελατοχώρι Πιερίας: 117€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου, με θέα τα καταπράσινα βουνά είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό σας προσφέρουμε σε μια τιμή καταπληκτική!

Λίμνη Κερκίνη: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Κερκίνη: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει να την εξερευνήσετε με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε.Καταπληκτική τιμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε !

Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στους πρόποδες του Βόρρα . Αποκτήστε την προσφορά μας και χαθείτε στην μαγεία του δημοφιλέστερου χειμερινού προορισμού !

Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό,τζακούζι και τζάκι σε διώροφη μεζονέτα

Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα και γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα . Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: