Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικος στολισμός… για καιρούς κρίσης!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός… για καιρούς κρίσης! 
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους, γι’ αυτό μην αφήσετε το κακό κλίμα της οικονομικής δυσχέρειας να σας επηρεάσει. Μπορεί η περίοδος αυτή να είναι συνδυασμένη –κακώς βέβαια- μόνο με την κατανάλωση, αλλά υπάρχουν πραγματάκια που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε “γιορτές” χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.Χαρτί, αλουμινόχαρτο, χρησιμοποιημένα κεριά, κλαδιά πεύκου, κονσέÏ �βες, παιδικές ζωγραφιές και ένα σωρό άλλα υλικά μπορούν να γίνουν ο φετινός Χριστουγεννιάτικος στολισμός!
Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα

Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα. Δύο από τις ομορφότερες πόλεις σας περιμένουν, ντυμένες στα γιορτινά τους, με απίστευτα αξιοθέατα και μοναδική κουζίνα για τα ομορφότερα Χριστούγεννα! Αναχώρηση 24/12.

Ρώμη: 419€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα - Φώτα

Ρώμη: 419€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα - Φώτα.Τα ομορφότερα Χριστούγεννα , σε μια πόλη ολόφωτη, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης,με υπέροχο ιταλικό φαγητό και εορταστική ατμόσφαιρα! Αναχωρήσεις 24/12 & 26/12 & 02/01 & 03/01.

Ρώμη: 395€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα

Ρώμη: 395€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα. Ζήστε μοναδικές στιγμές στην Αιώνια Πόλη, φωτισμένοι δρόμοι, αξιοθέατα όπου και να κοιτάξετε, ψώνια, ιταλική κουζίνα και διασκέδαση... τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αναχώρηση 20/12.

Μπάνσκο: 149€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Χριστούγεννα

Μπάνσκο: 149€ το άτομο για μια 6ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό - Χριστούγεννα. Απολαύστε τις ανέσεις ενός πανέμορφου ξενοδοχείου σε ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα! Εορταστική ατμόσφαιρα για περιπέτεια ή χαλάρωση σε μοναδική τιμή! Διαμονή από 21/12.

Μπανσκο: 369€ το άτομο ένα 6ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα στη λευκή μαγεία

Μπανσκο: 369€ το άτομο ένα 6ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα στη λευκή μαγεία. Για τους λάτρεις του σκι και όχι μόνο , ζήστε τα φετινά Χριστούγεννα σε ένα χιονισμένο τοπίο , γεμάτο έλατα με δεκάδες δυνατότητες για διασκέδαση και χαλάρωση! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Αναχώρηση 21/12

Πράγα: 479€ το άτομο για ένα 5ήμερο - Χριστούγεννα στην πόλη των εκατό πύργων

Πράγα: 479€ το άτομο για ένα 5ήμερο - Χριστούγεννα στην πόλη των εκατό πύργων. Οι πιο ατμοσφαιρικές και ρομαντικές γιορτές που ζήσατε ποτέ! Μια καταπληκτική προσφορά για μια υπέροχη πόλη , αποκτήστε την τώρα και ζήστε τη μαγεία!Αναχωρήσεις 22/12 & 24/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: