Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η Αράχωβα έρχεται πιο κοντά... με αυτές τις τιμές!

Αράχωβα: 28€ το άτομο για ένα 2ήμερο σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο με πρωινό  
Αράχωβα: 28€ το άτομο για ένα 2ήμερο σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο με πρωινό. Στον πιο must προορισμό του χειμώνα, με άπειρες δυνατότητες ξεκούρασης, διασκέδασης και χαλάρωσης, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό

Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό.Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά!

Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό

Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό. Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά!

Αράχωβα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Αράχωβα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Χαρείτε ένα μοναδικό ταξιδάκι στον ομορφότερο χειμερινό προορισμό. Σε καταπληκτική τιμή απολαύστε ότι έχει να σας προσφέρει η Αράχωβα και γυρίστε ανανεωμένοι! Ισχύει για διαμονή Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.

Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει την διασκέδαση, την χαλάρωση, τα χειμερινά σπορ, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο! Αποκτήστε την προσφορά μας και ζήστε την Αράχωβα με τον οικονομικότερο τρόπο!

Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Αποδράστε στον πιο καυτό προορισμό του χειμώνα με μια μοναδική προσφορά!

Αράχωβα: 25€ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στην γραφική ταβέρνα Στάικος

Αράχωβα: 25€ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στην γραφική ταβέρνα Στάικος. Απολαύστε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση. Καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!

Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων.Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: