Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Βρέχει δώρα: ipad 3, iphone 5 και ταξίδια

11 χρόνια Touristorama & 8 χρόνια Gamoi! 
Το Touristorama.com σας ταξιδεύει εδώ και 11 χρόνια, ενώ το Gamoi.com σας προετοιμάζει για το «μεγάλο βήμα» τα τελευταία 7! Γιορτάζοντας τα γενέθλιά τους σας χαρίζουν μοναδικά δώρα.
Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 132€ για 5ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 132€ για 5ήμερο για 2 άτομα με early check in. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και περάστε τις γιορτές σε ένα γραφικό μέρος με πολύ χαμηλές τιμές! Μην το σκέφτεστε!

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα. Περάστε τις μέρες των γιορτών σε μία από τις ομορφότερες και γραφικότες περιοχές σε τιμή που δεν υπάρχει...

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο

Πήλιο - Τσαγκαράδα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο. Μια γραφική , καταπράσινη τοποθεσία, όμορφα , άνετα δωμάτια και χαμηλή τιμή, αυτές είναι οι βασικές προυποθέσεις για μια αξέχαστη εκδρομή και εμείς σας τις παρέχουμε όλες σε αυτή την καταπληκτική προσφορά!

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :159€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :159€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Πρωτοχρονιά ή Φώτα στην υπέροχη ορεινή Κορινθία, παραδοσιακά, μέσα στη φύση, στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση... σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: