Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό για να αποφύγετε το Jet Lag

Jet Lag: Μικρά μυστικά για να το αποφύγετε 
Jet lag ονομάζουμε εν συντομία τη χρονική υστέρηση του βιολογικού ρολογιού που προκαλείται στα υπερατλαντικά ταξίδια από το γεγονός ότι το αεροπλάνο διασχίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα περιοχές με διαφορετικές ωρολογιακές ζώνες. Το βιολογικό μας ρολόι μπερδεύεται και οι ρυθμοί του σώματος αποσυγχρονίζονται.
Κομβικός ο Πειραιάς για την κρουαζιέρα

Σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο θα κινηθεί η κρουαζιέρα το 2013 σε σχέση με το 2012, ενώ το λιμάνι του Πειραιά πλέον ξεφεύγει από τα στενά σύνορα και μετατρέπεται σε διεθνές κέντρο για τον τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των ξενοδοχείων

Είναι πλέον πρακτικές και «εργαλεία» που χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία θέλοντας να συμβαδίσουν με το… ηλεκτρονικό πνεύμα της εποχής μας. Τα smartphones και τα tablets είναι στην καθημερινότητα μας και οι χρήστες τους είναι χιλιάδες. Αυτό σκέφτηκαν και οι άνθρωποι του Astir Palace Resort και του The Westin Athens.

Λιγότερα... φτερά προς την Ελλάδα

Όλο και λιγότερες είναι οι πτήσεις προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2012-13 και ανάλογη θα είναι η κατάσταση και τη θερινή περίοδο του 2013 προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους του τουρισμού.

Μια... βασίλισσα στον Πειραιά

Με τη… Βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας. Ήταν μια κίνηση από την πλευρά της υψηλότατης, ώστε να δείξει όλα της τα χαρίσματα. Δείτε τι έγινε στην συνάντηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: