Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όλη η Ελλάδα στο mail σας με ένα κλικ!

Αράχωβα: 59€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό 
Αράχωβα: 59€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, ένα αξέχαστο διήμερο , με ελεύθερη χρήση σάουνας και χαμάμ, στον πιο δημοφιλή προορισμό , μια προσφορά σε τιμή απίστευτη! Δεν ισχύει για διανυκτέρευση Σάββατο βράδυ.
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Όμορφες,παραδοσιακές γιορτές , σε ένα πανέμορφο τοπίο! Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Μια καταπληκτική προσφορά, σε απίστευτη τιμή για να χαρείτε την ξεκούραση και την διασκέδαση σε έναν πανέμορφο προορισμό!

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Ιτέα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ιτέα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό

Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό. Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης!

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: