Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Το νέο τεύχος του περιοδικού Αυτονομία online

Φίλοι και φίλες, το νέο τεύχος του περιοδικού Αυτονομία τυπώθηκε και κυκλοφορεί στους αναγνώστες του. Ταυτόχρονα είναι διαθέσιμο και για online ανάγνωση στο http://issuu.com/disability_now/docs/a88?mode=embed με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εκδίδεται, μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές του καταχωρήσεις.
Στο http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 θα βρείτε και όλα τα τεύχη του περιοδικού από το τεύχος 0, που εκδόθηκε το 1993 μέχρι σήμερα.
Δημοσιεύθηκε ο κατάλογος των παθήσεων τα φάρμακα των οποίων χορηγούνται με μειωμένη ή με μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων στο http://www.disabled.gr/lib/?p=48051
Δημοσιεύθηκε επίσης και το προσχέδιο για το νέο ενιαίο κανονισμό παροχών υγείας (ΕΚΠΥ) του ΕΟΠΥΥ στο http://www.disabled.gr/lib/?p=47981 αλλά και πάλι υπάρχουν πολλές ασάφειες που πρέπει να διευκρινιστούν όταν οι «τεχνοκράτες» του ΕΟΠΥΥ βρουν χρόνο για να ασχοληθούν στα σοβαρά με τη δουλειά τους.
Πολλές νέες δημοσιεύσεις υπάρχουν στο http://www.disabled.gr/ καθώς και πολλές ειδήσεις στο http://news.disabled.gr/ που και τα δύο ενημερώνονται καθημερινά.

Καλό κουράγιο,
Νίκος, περιοδικό Αυτονομία, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: