Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι πιο ψαγμένες πόλεις για το 2012

Οι πιο «ψαγμένες» πόλεις για το 2012 
Και όσο το τέλος του 2012 πλησιάζει, οι απολογισμοί του έτους είναι στην επικαιρότητα. Ο λόγος για την ετήσια καταγραφή των κορυφαίων αναζητήσεων σε πόλεις που έκανε η μηχανή αναζήτησης της Yahoo με το Λας Βέγκας να κρατά την πρωτιά και το Σικάγο στη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι και δωρεάν ξύλα. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Με φίλους ή με την οικογένεια; Εμείς βάζουμε την προσφορά εσείς βάλτε την παρέα.
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 134€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 134€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό και late check out. Περάστε τις μέρες των Χριστουγέννων σε ένα προορισμό γραφικό και ρομαντικό!
Καστοριά - Νεστόριο εορταστικό: 294€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε σουίτα με τζάκι
Καστοριά - Νεστόριο εορταστικό: 294€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε σουίτα με τζάκι. Ιδανικός προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση αλλά και διασκέδαση, σε απόσταση αναπνοής από την Καστοριά σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο! Σε καταπληκτική τιμή αποκτήστε την τώρα!
Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές
Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά!
Εορταστικό Πακέτο, Λευκάδα: 297€ για 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή και ρεβεγιόν
Εορταστικό Πακέτο, Λευκάδα: 297€ για 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή και εορταστικό γεύμα (Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς) σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: