Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Παναγία των Παρισίων κλείνει 850 χρόνια

Η Παναγία των Παρισίων κλείνει 850 χρόνια 
O φωτισμός βελτιώθηκε, το εκκλησιαστικό όργανο ανακαινίστηκε και η Παναγία των Παρισίων είναι έτοιμη για τους εορτασμούς για τα 850 χρόνια ζωής της.
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα.Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Πήλιο - Άφησσος- εορταστικό : 190€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Άφησσος- εορταστικό : 190€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Οι ομορφότερες διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις, καταπληκτική θέα και μοναδική τιμή!
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος προορισμός, διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια με welcome drink και late check out, η καλύτερη προσφορά με τις καλύτερες παροχές!
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: