Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ARCTUROS - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Μικρός Τζον και ο Νικήτας αχώριστοι και στη φύση!
Διαβάστε περισσότερα
Έτοιμος ο Βοτανικός Κήπος στο Καρπενήσι
Διαβάστε περισσότερα
Η κρίση χτυπάει αλύπητα το περιβάλλον, όμως πού είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος;
Διαβάστε περισσότερα
Ημερολόγιο 2013 από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Αγοράστε το ημερολόγιο!
Χριστουγεννιάτικες αγορές από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Φέτος στις γιορτές επιλέξτε προϊόντα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για δώρα, θα τα βρείτε σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Στην Αττική θα τα βρείτε στα καταστήματα Notos Galleries: Σταδίου & Αιόλου (Αθήνα), Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού (Πειραιάς), και στα NOTOS HOME: Πλατεία Κοτζιά (Αθήνα) και GOLDEN HALL στο ισόγειο (Μαρούσι). Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό Ρογκότη 3, όπως επίσης και από τα καταστήματα Notos Galleries (Στοά Χιρς) και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos!
Αγοράζοντας φυσικά δεντράκια από τη «Βελανιδιά», βοηθάτε το περιβάλλον και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Διαβάστε περισσότερα
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ γεμίζει το Mediterranean Cosmos με αρκούδες και λύκους
Διαβάστε περισσότερα
Η νέα σειρά T-shirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στην… πασαρέλα του Golden Hall
Από την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall στην Αθήνα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα σειρά T-shirt του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Από τις 17.00 έως τις 21.00 τα νέα μπλουζάκια θα… παρελάσουν στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου. Ένα κόκκινο χαλί θα στρωθεί ξαφνικά, η μουσική θα ξεκινήσει να παίζει και τα μοντέλα θα παρελάσουν απροειδοποίητα δίπλα σας. Ανακαλύψτε κι εσείς τη νέα σειρά με τα πρωτότυπα και χιουμοριστικά σχέδια, αποκτήστε τα και γίνετε το μοντέλο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σβήνει τούρτα για τα 20 χρόνια δράσης!
Δείτε το καινούριο τηλεοπτικό σποτ
Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο «Κέντρο της Γης»
Διαβάστε περισσότερο
Προλάβετε τις αρκούδες πριν κοιμηθούν!
Σκέφτεστε να επισκεφθείτε το Νυμφαίο για να δείτε τις αρκούδες του καταφυγίου; Το χειμερινό σκηνικό που έχει στηθεί εδώ και μερικές ημέρες είναι ιδανικό. Το Καταφύγιο της Αρκούδας θα παραμείνει ανοικτό για την περίοδο την γιορτών δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε τον Μανώλη, τον Κυριάκο, την Τασούλα και τις υπόλοιπες αρκούδες λίγο πριν μπουν στις φωλιές τους για το χειμέριο ύπνο! Το Καταφύγιο θα λειτουργεί κάθημερινά και τα Σαββατοκύριακα 10.00-17.00, ενώ οι ξεναγήσεις γίνονται κάθε ώρα (10πμ, 11πμ, 12μμ, 13μμ, 14μμ, 15μμ, 16μμ, 16.30μμ) από ειδικευμένο προσωπικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δίνει το παρόν σε πλήθος εκδηλώσεων στην Ελλάδα εκπαιδεύοντας μικρούς μαθητές και ευαισθητοποιώντας το κοινό για την προστασία του Περιβάλλοντος και της Άγριας Ζωής. Έτσι και φέτος θα βρεθούμε σε διάφορες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σάββατο θα είμαστε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Γαλλικού Σχολείου ενώ την Κυριακή θα μας βρείτε στη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 22 και 23 Δεκεμβρίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επισκέπτεται το Χωριό των Θαυμάτων στα Κουφάλια. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα βρίσκεται και σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αττική! Το Σάββατο ο συγγραφέας του βιβλίου «Ο Πατού και τα ζώα του δάσους», Μιχάλης Καζάζης, διηγείται τις ιστορίες του ΠΑΤΟΥ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου συμμετέχουμε στη Γιορτή Χριστουγέννων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης! Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: