Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Προορισμοί πολυτέλειας... γιατί μας αξίζει!

Προορισμοί πολυτέλειας 
Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να απολαύσει κανείς εμπειρίες και υπηρεσίες απόλυτης πολυτέλειας; Το www.touristorama.com σας παρουσιάζει το Top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών παγκοσμίως που φημίζονται για τα απίστευτα ξενοδοχεία και τις πιο μοναδικές υπηρεσίες.
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές γιορτές σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο!
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε προνομιακές τιμές! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο στο εστιατόριο!
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό.Η απόλυτη πολυτέλεια του ξενοδοχείου και το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα σας μαγέψουν!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα.Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: