Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Έχουμε και οι Έλληνες την "Ελβετία" μας

Έχουμε και οι Έλληνες την "Ελβετία" μας 
Το Καρπενήσι δεν είναι απλά ένας χειμερινός προορισμός, αλλά μια ταξιδιωτική πρόταση που συναρπάζει. Η "Ελβετία" της Ελλάδας αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χωριών με παραδοσιακούς ξενώνες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, αξιοθέατα, χιονοδρομικό κέντρο και δυνατότητες για δραστηριότητες στη φύση. Δείτε προσφορές.
Αράχωβα: 131€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πετρόχτιστες κατοικίες

Αράχωβα: 131€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πέτρινες κατοικίες. Ιδανική διαμονή για οικογένειες, ανεξάρτητες δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες στο Λιβάδι. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα σε τιμή απλά καταπληκτική!

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 129€ για 3ήμερο για 3-4 άτομα σε διαμέρισμα με τζάκι

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 129€ για 3ήμερο για 3-4 άτομα σε διαμέρισμα με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να ετοιμάστε το πρωινό σας στο δωμάτιο πρτιν ξεκινήσετε τις βόλτες σας στο Καρπενήσι ή στο Χιονοδρομικό κέντρο. Ισχύει από Κυριακή έως Πέμπτη.

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό στο δωμάτιο. Ο Top χειμερινός προορισμός σας περιμένει να τον εξερευνήστε. Η προσφορά ισχύει από Κυριακή έως Πέμπτη.

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε υπέροχες και ξεχωριστές γιορτές σε ένα μοναδικό περιβάλλον, ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, σε ένα παραδοσιακό ξενώνα! Καταπληκτική τιμή για όλη την εορταστική περίοδο!

Ελάτη Τρικάλων: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δίκλινο δωμάτιο

Ελάτη Τρικάλων: 96€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δίκλινο δωμάτιο.Σε ένα γραφικό πέτρινο συγκρότημα, μια καταπληκτική προσφορά! Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ελάτη Τρικάλων: 133€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δίκλινο δωμάτιο

Ελάτη Τρικάλων: 133€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δίκλινο δωμάτιο. Σε ένα γραφικό πέτρινο συγκρότημα, μια καταπληκτική προσφορά! Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα

Πράγα - Βερολίνο: 595€ το άτομο για ένα 5ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα. Δύο από τις ομορφότερες πόλεις σας περιμένουν, ντυμένες στα γιορτινά τους, με απίστευτα αξιοθέατα και μοναδική κουζίνα για τα ομορφότερα Χριστούγεννα! Αναχώρηση 24/12.

Ρώμη: 475€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πρωτοχρονιά

Ρώμη: 475€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πρωτοχρονιά. Υποδεχθείτε το Νέο Έτος με τον καλύτερο τρόπο, στην Αιώνια Πόλη, εορταστική ατμόσφαιρα όπως δεν τη ζήσατε ποτέ ξανά! Αναχώρηση 29/12.

Ρώμη: 419€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα - Φώτα

Ρώμη: 419€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα - Φώτα.Τα ομορφότερα Χριστούγεννα , σε μια πόλη ολόφωτη, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης,με υπέροχο ιταλικό φαγητό και εορταστική ατμόσφαιρα! Αναχωρήσεις 24/12 & 26/12 & 02/01 & 03/01.

Ρώμη: 399€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Πριν τα Χριστούγεννα

Ρώμη: 399€ το άτομο για ένα 4ήμερο αεροπορικώς - Χριστούγεννα. Τα ομορφότερα Χριστούγεννα , σε μια πόλη ολόφωτη, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης,με υπέροχο ιταλικό φαγητό και εορταστική ατμόσφαιρα! Αναχώρηση 23/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: