Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Για όσους θα μείνουν στην Αθήνα τις γιορτές!

47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα  
47€ για μία πολυτελή διανυκτέρευση 2 ατόμων στην Αθήνα, στον Άλιμο με θέα την θάλασσα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πλούσιο πρωινό και welcome drink. Για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Αθήνα αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν μία μικρή απόδραση μέσα στην πόλη. Η προσφορά ισχύει και για τις μέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais. Απολαύστε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naoussa για 2 άτομα
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naousa για 2 άτομα. Στο κέντρο της Αθήνας απολαύστε ένα πλήρες μενού με σπιτικές γεύσεις σε καταπληκτική τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Κολωνάκι: 24€ στο εστιατόριο ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ για δείπνο 2 ατόμων
Κολωνάκι: 24€ στο εστιατόριο ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ για δείπνο 2 ατόμων.Μια πλούσια ποικιλία κρεατικών, κρασάκι και μουσική στο κέντρο της Αθήνας!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό Δυό Δεκάρες η Οκά
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό και όχι μόνο... Δυό Δεκάρες η Οκά, με μία πλούσια σαλάτα, δύο ορεκτικά και δύο κυρίως πιάτα με ελέυθερη επιλογή από τον κατάλογο και 2 γλυκά. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Μια δοκιμή θα σας πείσει (και δυο και τρεις)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: