Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Προορισμοί επιβίωσης.. από το τέλος του κόσμου!

Προορισμοί επιβίωσης.. από το τέλος του κόσμου! 
Ενώ οι καταστροφολόγοι έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το τέλος του κόσμου, οι ορθολογιστές υποστηρίζουν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταστραφεί εν μια νυκτί. Στην περίπτωση όμως που το ημερολόγιο των Μάγιας βγει αληθινό, μπορείτε να διαλέξετε τον προορισμό που σας ταιριάζει για να ζήσετε την Αποκάλυψη!
Astra Suites.... Το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου!
Μετά την ανακύρηξη του Astra Suites στα TOP 25 Hotels in the world από τους χρήστες του TripAdvisor, άλλη μια διάκριση έρχεται για το γνωστό ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Τιμήθηκε σαν το πιo ρομαντικό ξενοδοχείο του Κόσμου από το Conde Nast Johansen σε ειδική εκδήλωση στην WTM στο Λονδίνο.
Τα πιο διάσημα Χριστουγεννιάτικα δέντρα
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ταυτιστεί με την γιορτή των Χριστουγέννων σε όλο το χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο. Το έχουμε θαυμάσει, το έχουμε τραγουδήσει, το έχουμε φυλάξει στις παιδικές μας αναμνήσεις σαν φωτεινό φάρο αγάπης και αθωότητας. Τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο στολίστηκαν και φέτος για να φωτίσουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Διαμονή... σε jumbo jet!
Από τον Ιανουάριο του 2009 μπορείτε για πρώτη φορά να περάσετε τη νύχτα σε ένα πραγματικό τζάμπο τζετ! Όχι βέβαια σε αυτό που περιμένετε να απογειωθεί την επόμενη μέρα, αλλά σε ένα άλλο στο έδαφος το οποίο έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο.
Στερημένοι από διακοπές;
Είναι γνωστό ότι οι Aμερικανοί εργαζόμενοι είναι ανάμεσα σε αυτούς που παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών, αλλά σίγουρα δεν συναγωνίζονται στις διακοπές τους εργαζόμενους στην Ασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: