Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Προορισμοί επιβίωσης.. από το τέλος του κόσμου!

Προορισμοί επιβίωσης.. από το τέλος του κόσμου! 
Ενώ οι καταστροφολόγοι έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το τέλος του κόσμου, οι ορθολογιστές υποστηρίζουν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταστραφεί εν μια νυκτί. Στην περίπτωση όμως που το ημερολόγιο των Μάγιας βγει αληθινό, μπορείτε να διαλέξετε τον προορισμό που σας ταιριάζει για να ζήσετε την Αποκάλυψη!
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος προορισμός, διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια με welcome drink και late check out, η καλύτερη προσφορά με τις καλύτερες παροχές!
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais. Στα 6 σουβλάκια παίρνεται και 2 δώρο, στις 2 μερίδες δώρο μια χωριάτικη σαλάτα ! Εκτυπώστε το κουπόνι σας , δώστε το στο ταμείο με την παραγγελία σας και απολαύστε τις προσφορές μας!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !
Θεσσαλονίκη: 25€ για μενού 2 ατόμων στο ΟΥΖΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ
Θεσσαλονίκη: 25€ για μενού 2 ατόμων στο ΟΥΖΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ. Ένα από τα δημοφιλέστερα μαγαζιά στην Άθωνος σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις σε μοναδική τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Καλαμπάκα: 66€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλαμπάκα: 66€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό .Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων , γραφικά, παραδοσιακά και οικονομικά όσο ποτέ! Μια καταπληκτική προσφορά για έναν πανέμορφο προορισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: