Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ένα μουσείο στο βυθό της θάλασσας

Ένα μουσείο στο βυθό της θάλασσας 
Η πρώτη εικόνα του ιδιαίτερου μουσείου μοιάζει σαν την ανακάλυψη της Χαμένης Ατλαντίδας, αλλά δεν είναι. Είναι το υποβρύχιο μουσείο στο θαλάσσιο Πάρκο της Κανκούν στο Μεξικό.
Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο
Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο. Σε έναν ρομαντικό προορισμό, με γιορτινή ατμόσφαιρα, κοντά στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης περάστε τις ομορφότερες γιορτές!
Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να βρείτε την γαλήνη και την ομορφιά. Περάστε ένα υπέροχο 5ήμερο στο μαγευτικό τοπίο του Αχέροντα και γυρίστε ανανεωμένοι!!!!!
Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διασκεδάστε και χαλαρώστε τις μέρες των Χριστουγέννων μέσα στην φύση σε απόσταση αναπνοής από το Καρπενήσι και το Χιονοδρομικό κέντρο!
Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές studio
Κριθαριά - Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές studio. Γνωρίστε την πόλη του Βόλου και το Πήλιο. Προορισμός 4 εποχών, συνδυάστε την ηρεμία και γνωρίστε την βολιώτικη φιλοξενία.
Καλάβρυτα εορταστικό μενού: 30€ στην ταβέρνα Η ΑΥΛΗ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Καλάβρυτα εορταστικό μενού: 30€ στην ταβέρνα Η ΑΥΛΗ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα , σε έναν καλαίσθητο χώρο με τιμή προνομιακή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και επωφεληθείτε από την έκπτωση που προσφέρουμε!
Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο, Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out. Συνδυάστε τις διακοπές σας με βόλτες για καφέ και φαγητό στην μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: