Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η Χιονάτη έχει γενέθλια!

Η Χιονάτη έχει γενέθλια! 
Η Χιονάτη έχει γενέθλια στις 21 Δεκεμβρίου και θα τα γιορτάσει μαζί με όλους όσους την αγάπησαν! Μιλάμε για την κινηματογραφική βέβαια Χιονάτη, το καλλιτεχνικό αριστούργημα του Γουόλτ Ντίσνεϋ που συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια από την πρώτη φορά που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη.
Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 134€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 134€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!

Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 95€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν – Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!

Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη

Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη.Αφεθείτε στην μαγεία μιας υπέροχης θέας , χαλαρώστε, διασκεδάστε, γευτείτε τοπικές γεύσεις και γυρίστε απόλυτα ανανεωμένοι!

Καστοριά: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη

Καστοριά: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό δίπλα στη λίμνη. Αφεθείτε στην μαγεία μιας υπέροχης θέας , χαλαρώστε, διασκεδάστε, γευτείτε τοπικές γεύσεις και γυρίστε απόλυτα ανανεωμένοι!

Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Ατμοσφαιρική πόλη, δίπλα στη λίμνη, ιδανικός προορισμός για διασκέδαση ή χαλάρωση! Μια καταπληκτική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: