Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα

Γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα 
Η Ελλάδα φορά τα γιορτινά της, αφήνει για λίγο πίσω τη σκληρή πραγματικότητα της κακής οικονομίας και απολαμβάνει τα φετινά Χριστούγεννα με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο και έθιμα.
Πήλιο - Πορταριά Πρωτοχρονιάτικο πακέτο: 138€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα!
Πήλιο - Πορταριά Πρωτοχρονιάτικο πακέτο: 138€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με δώρο το πρωτοχρονιάτικο δείπνο. Πρωτοχρονιά σε έναν από τους ωραιότερους χειμερινούς προορισμούς σε μοναδική τιμή!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - εορταστικό: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές γιορτές σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Μια καταπληκτική προσφορά για όλη την εορταστική περίοδο!
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με πρωινό.Η απόλυτη πολυτέλεια του ξενοδοχείου και το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα σας μαγέψουν!
Πήλιο - Άφησσος- εορταστικό : 190€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Άφησσος- εορταστικό : 190€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Οι ομορφότερες διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις, καταπληκτική θέα και μοναδική τιμή!
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι και δωρεάν ξύλα. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Με φίλους ή με την οικογένεια; Εμείς βάζουμε την προσφορά εσείς βάλτε την παρέα.
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι, πρωινό, δωρεάν ξύλα, late check out, ένα μπουκάλι κρασί για καλοσώρισμά, δωρεάν παιδία έως 12 ετών. Αυτή η προσφορά είναι κάτι παραπάνω από πλήρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: