Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ένα Γκόλουμ σας καλωσορίζει στη γη των Χόμπιτ

Ένα Γκόλουμ σας καλωσορίζει στη γη των Χόμπιτ 
Οι αμέτρητοι θαυμαστές του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» έχουν κάθε λόγο για να σχεδιάσουν ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία. Έχοντας φιλοξενήσει πολλά από τα κινηματογραφικά γυρίσματα της διάσημης τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, τώρα υποδέχεται τη νέα ταινία του «Χόμπιτ».
Νάουσα: 92€ ένα 3ήμερο για 3 άτομα με πρωινό

Νάουσα: 92€ ένα 3ήμερο για 3 άτομα με πρωινό σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο σε τρίκλινο δωμάτιο. Πάρτε την παρέα σας και εξερευνήστε την φύση. Η ομορφιά του τοπίου θα σας κόψει την ανάσα!

Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές studio

Κριθαριά - Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές studio. Μόλις 10 λεπτά από τον Βόλο. Ξεκουραστείτε και απολαύστε παραδοσιακές γεύσεις και ντόπιο τσίπουρο.

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 75€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 75€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Γραφικά χωριά, χιονοδρομικό κέντρο, βόλτες στο Καρπενήσι. Όλα όσα θα κάνουν το 3ήμερο σας αξέχαστο!

Ρέθυμνο: 71€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ρέθυμνο: 71€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Στην καρδιά της πόλης, ιδανικό ξενοδοχείο για όποιο λόγο επίσκεψης και να έχετε! Σε καταπληκτική τιμή πολυτέλεια και άνεση!

Καρπενήσι, Βουτύρο: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καρπενήσι, Βουτύρο: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα. Ένας πανέμορφος γραφικός ξενώνας σας περιμένει στο γραφικό Βουτύρο για να σας μαγέψει με την μοναδική θέα του ελατόδασους. Μην το χάσετε!

Αγία Τριάδα, Ευρυτανίας: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό

Αγία Τριάδα, Ευρυτανίας: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό. Για όσους αγαπούν τους εναλλακτικούς χειμερινούς προορισμούς. Πολύ κοντά και στο Χιονοδρομικό Κέντρο μονο 14 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: