Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πως να οργανώσετε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο

Πως να οργανώσετε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο 
Το απόλυτο ταξίδι: ο γύρος του πλανήτη. Εκπληκτικό ταξίδι για τους ταξιδιώτες που θέλουν να τα δουν όλα, ή που απλά είναι αναποφάσιστοι για τον προορισμό τους. Αλλά η υλοποίηση του ταξιδιού σε όλο τον κόσμο μπορεί να είναι μια δύσκολη και σύνθετη επιχείρηση.
Ελάτη Τρικάλων: 79€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό
Ελάτη Τρικάλων: 79€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!
Βόρεια Εύβοια, Κανατάδικα Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο με πρωινό
Βόρεια Εύβοια, Κανατάδικα Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο με παραδοσιακό πρωινό, περίπατο, μουσική βραδιά τις ημερές των ρεβεγιόν και late check out. Περάστε τα Χριστούγεννα σε έναν από τους γραφικότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Βόρειας Εύβοιας.
Καρπενήσι - Μυρίκη: 442€ ένα 3ήμερο για 7 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό
Καρπενήσι - Μυρίκη: 442€ ένα 3ήμερο για 7 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό.Εντελώς διαφορετική διαμονή , για όσους αναζητούν περισσότερα από ένα απλό δωμάτιο, πανέμορφα, πολυτελή ,ανεξάρτητα σπιτάκια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον! Μια μοναδική προσφορά για μοναδικές στιγμές!
Καρπενήσι - Μυρίκη: 238€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό
Καρπενήσι - Μυρίκη: 238€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό . Εντελώς διαφορετική διαμονή , για όσους αναζητούν περισσότερα από ένα απλό δωμάτιο, πανέμορφα, πολυτελή ,ανεξάρτητα σπιτάκια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον! Μια μοναδική προσφορά για μοναδικές στιγμές!
Καρπενήσι: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Καρπενήσι: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Μια καταπληκτική προσφορά για έναν ξεχωριστό προορισμό που συνδυάζει ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με τις δυνατότητες διασκέδασης μια πόλης!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο.
Καρπενήσι: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Καρπενήσι: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και χαρείτε μια μοναδική εκδρομή σε έναν υπέροχο προορισμό! Σε καταπληκτική τιμή , ισχύει για διανυκτερεύσεις από Κυριακή έως Πέμπτη βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: