Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

H Θεσσαλονίκη ένας από τους top προρισμούς του National Geographic

Στους Top Προορισμούς η Θεσσαλονίκη 
Το National Geographic συγκαταλέγει τη Θεσσαλονίκη στους 20 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς, που πρέπει να επισκεφθεί κανείς κατά τη διάρκεια του 2013.
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 135€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 135€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink και παραδοσιακά γλυκά και κρασί στο δωμάτιο σας! Κάντε της βόλτες σας στο γραφικό Ναύπλιο, επισκεφτείτε το Παλαμήδι και περάστε αξέχαστα.
Καλάβρυτα: 134€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια
Καλάβρυτα: 134€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια . Σε έναν υπέροχο προορισμό , μοναδικό φυσικό τοπίο, χιονοδρομικό κέντρο σε απόσταση αναπνοής,ταβερνάκια με παραδοσιακές νοστιμιές και πανέμορφα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Μπάνσκο:410€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Kempinski Hotel Grand Arena
Μπάνσκο:410€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Kempinski Hotel Grand Arena. Πολυτέλεια και άνεση σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο , σε ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης! Ισχύει για διαμονή 21 - 26/12/2012.
Ελάτη Τρικάλων: 79€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό
Ελάτη Τρικάλων: 79€ ένα 3ήμερο για δύο άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα υπέροχο ταξιδάκι σε απίστευτη τιμή , σε όμορφα και άνετα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!
Βόρεια Εύβοια, Κανατάδικα Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο με πρωινό
Βόρεια Εύβοια, Κανατάδικα Εορταστικό Πακέτο: 130€ για 3ήμερο με παραδοσιακό πρωινό, περίπατο, μουσική βραδιά τις ημερές των ρεβεγιόν και late check out. Περάστε τα Χριστούγεννα σε έναν από τους γραφικότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Βόρειας Εύβοιας.
Καρπενήσι - Μυρίκη: 442€ ένα 3ήμερο για 7 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό
Καρπενήσι - Μυρίκη: 442€ ένα 3ήμερο για 7 άτομα σε ξύλινο chalet με πρωινό.Εντελώς διαφορετική διαμονή , για όσους αναζητούν περισσότερα από ένα απλό δωμάτιο, πανέμορφα, πολυτελή ,ανεξάρτητα σπιτάκια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον! Μια μοναδική προσφορά για μοναδικές στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: