Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Φρένο στους απατεώνες του ίντερνετ

Φρένο στους απατεώνες του ίντερνετ 
Στο… αχανές διαδίκτυο κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύονται ανυποψίαστους χρήστες. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι περιπτώσεις εξαπάτησης ατόμων που επιλέγουν να βρουν το ξενοδοχείο που θα μείνουν ή την εταιρία που θα ταξιδέψουν μέσω του υπολογιστή τους.
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας: 137€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική προσφορά , σε έναν υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα! Αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε με τον καλύτερο τρόπο!
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 124€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 124€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Σε μία περιοχή απερίγραπτης ομορφιάς, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και μόλις 25 χλμ από τον χιονοδρομικό κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο!
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε μία περιοχή απερίγραπτης ομορφιάς, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και μόλις 25 χλμ από τον χιονοδρομικό κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο!
Αθήνα: Έκπτωση 20% στα ποτά σας στο Baby O
Αθήνα: Έκπτωση 20% στα ποτά σας στο Baby O. Εξωτικές χορεύτριες, μουσική, χορός και ποτά με έκπτωση!
Αθήνα: 70€ για ένα μπουκάλι στο Baby O
Αθήνα: 70€ για ένα μπουκάλι στο Baby O . Απολαύστε τον αισθησιακό χορό έμπειρων χορευτριών σε ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας!
Αθήνα: Bachelor Party στο Baby O με έκπτωση 20%
Αθήνα: Bachelor Party στο Baby O με έκπτωση 20%. Διοργανώστε ένα αξέχαστο πάρτυ για τον μέλλοντα γαμπρό ή τη μέλλουσα νύφη με έκπτωση! Χορός και διασκέδαση σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης με προνομιακή τιμή!