Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ένα τρένο πιο γρήγορο κι από σφαίρα

Ένα τρένο πιο γρήγορο κι από σφαίρα 
Το γρηγορότερο τρένο στον κόσμο τρέχει με πάνω από 300 χιλιόμετρα την ώρα και βρίσκεται, πού αλλού, στην Κίνα! Το τρένο που έχει χαρακτηριστεί ταχύτερο και από σφαίρα, συνδέει το Πεκίνο με την επαρχία Guangzhou σε περίπου οκτώ ώρες.
Νάουσα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Νάουσα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Η καλύτερη περίοδο για να επισκεφθείτε τη Νάουσα. Το φυσικό τοπίο αλλά και η ίδια η πόλη είναι μαγική. Μην το σκέφτεστε ούτε λεπτό!
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 42€ για ενοικίαση snowboard και ατομικού μαθήματος
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 42€ για ενοικίαση snowboard και ατομικού μαθήματος. Νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει γλιστρώντας σε μια χιονισμένη πλαγιά ! Μια μοναδική τιμή για μια καταπληκτική εμπειρία!
Καλάβρυτα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio.Δίπλα στον Βουραικό , σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για τους λάτρης της φύσης και όχι μόνο! Μια προσφορά που θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο.
Νάουσα: 167€ ένα 3ήμερο με πρωινό σε πολυτελή δωμάτια
Νάουσα: 167€ ένα 3ήμερο με πρωινό σε πολυτελή δωμάτια. Μια μοναδική προσφορά με πλήρες πρωινό, Spa με υδρομασάζ ή σάουνα, 2 χαλαρωτικά μασάζ και ένα ρομαντικό δείπνο στο τζάκι ... τι άλλο να ζητήσετε;
Ζαγοροχώρια - Βίτσα: 110€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ζαγοροχώρια - Βίτσα: 110€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μοναδικό φυσικό τοπίο, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, δεκάδες επιλογές για διασκέδαση και εξερεύνηση, χαλάρωση και ξεκούραση, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο. Ένας πανέμορφος προορισμός , ιδανικός για μια χειμερινή εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! Ημιδιατροφή, late check out και διαμονή ενός παιδιού δωρεάν!