Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κι όμως, ο πλανήτης Άρης προκαλεί… αϋπνία

Κι όμως, ο πλανήτης Άρης προκαλεί… αϋπνία  
Αν κι εσείς ονειρεύεστε τα ταξίδια στο διάστημα, που πολύ σύντομα θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν για όλους εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στο… αστρονομικό κόστος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα η… αϋπνία.
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια. Ντόπια κρεατικά στη σχάρα ή τη σούβλα με τοπικό εξαιρετικό κρασάκι, απολαύστε τα με προνομιακή τιμή!
Νάουσα: 10% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Prego
Νάουσα: 10% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Prego. Απολαύστε το φαγητό σας γρήγορα και εύκολα, στον χώρο τους ή τον χώρο σας με έκπτωση!
Νάουσα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Νάουσα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Η καλύτερη περίοδο για να επισκεφθείτε τη Νάουσα. Το φυσικό τοπίο αλλά και η ίδια η πόλη είναι μαγική. Μην το σκέφτεστε ούτε λεπτό!
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 42€ για ενοικίαση snowboard και ατομικού μαθήματος
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 42€ για ενοικίαση snowboard και ατομικού μαθήματος. Νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει γλιστρώντας σε μια χιονισμένη πλαγιά ! Μια μοναδική τιμή για μια καταπληκτική εμπειρία!
Καλάβρυτα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio.Δίπλα στον Βουραικό , σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για τους λάτρης της φύσης και όχι μόνο! Μια προσφορά που θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο.