Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έχετε δει την Πράγα από ψηλά;

Δείτε την Πράγα από ψηλά 
Ο Πύργος της Τηλεόρασης είναι η νέα πρόταση για πανοραμική θέα στην πόλη της Πράγας. Ανακαινίστηκε πλήρως και μας περιμένει να απολαύσουμε όχι μόνο τη μαγευτική θέα αλλά μοναδικές γεύσεις στα 66 μέτρα πάνω από τη γη.
Νάουσα: 49€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νάουσα: 49€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Μια πανέμορφη πόλη , δίπλα σε μοναδικά χιονοδρομικά κέντρα, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και χαλάρωσης , εξερευνήστε την με την μοναδική μας προσφορά!
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 11€ για ενοικίαση εξοπλισμού Σετ Σκι ή snowboard
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 11€ για ενοικίαση εξοπλισμού Σετ Σκι ή snowboard.Απολαύστε τα δημοφιλή χειμερινά σπορ με τον εξοπλισμό της προσφοράς μας σε καταπληκτική τιμή!
Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2άτομα
Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2άτομα. Δωμάτιο με τζάκι και δωρεάν ξύλα στο πολυτελές ξενοδοχείο Γαία Καϊμακτσαλάν. Αναζωογονηθείτε στα καλύτερα ιαματικά νερά της χώρας. Χαρίστε ευεξία στον εαυτό σας απολαμβάνοντας το spa της φύσης !
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέο Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι .O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι. O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: