Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το μουσείο των ...Κακών Τεχνών!

Το μουσείο των ...Κακών Τεχνών! 
Τα μουσεία οι χώροι τέχνης και γενικά ο πολιτισμός, είναι για πολλούς ταξιδιώτες ένας από τους λόγους για να επιλέξουν τον προορισμό του ταξιδιού τους. Η Βοστώνη, έχει να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού κάτι πραγματικά μοναδικό!
Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Καϊμακτσαλάν – Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο σας
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο σας. Μοναδική χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση σε έναν προορισμό που μαγνητίζει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο! Αποκτήστε την προσφορά μας και απολαύστε τον!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με τζάκι στο δωμάτιο
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε την μοναδική εμπειρία του ομορφότερου χειμερινού προορισμού! Μια μοναδική προσφορά για μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 24€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα καλά της Αντωνίας
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 24€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα καλά της Αντωνίας.Γευστικές απολαύσεις στο κέντρο του οικισμού, μοναδικά πιάτα σε προνομιακή τιμή!
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 27€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Τα Σκαλοπάτια. Ντόπια κρεατικά στη σχάρα ή τη σούβλα με τοπικό εξαιρετικό κρασάκι, απολαύστε τα με προνομιακή τιμή!