Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τι κατέστρεψε η καταστροφή του κόσμου..

Η καταστροφή του κόσμου προκάλεσε καταστροφές 
Πολλοί από τους τουρίστες αυτού του μήνα επέλεξαν τον προορισμό τους με αφορμή το «τέλος του κόσμου» στις 21 Δεκεμβρίου. Ο κόσμος τότε μπορεί να μην καταστράφηκε αλλά οι ορδές των επισκεπτών προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ένα από τα σημαντικότερα ερείπια του πολιτισμού των Μάγια.
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Αφεθείτε στη μαγεία ενός ξεχωριστού, υπέροχου, μοναδικού προορισμού και αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή!
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια. Γαμήλιο ταξίδι σε έναν επίγειο παράδεισο, σμαραγδένια νερά, χρυσές αμμουδιές και οργιώδη βλάστηση σε ένα νησί που θα σας μαγέψει!
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε προνομιακές τιμές! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο στο εστιατόριο!
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naoussa για 2 άτομα
Σύνταγμα: 24€ στο εστιατόριο Olympos Naousa για 2 άτομα. Στο κέντρο της Αθήνας απολαύστε ένα πλήρες μενού με σπιτικές γεύσεις σε καταπληκτική τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: